top of page
web_ren.png

NYTT SUPERSTARKT

SKYDD FÖR DITT TAK

FÖRLÄNG LIVET PÅ TAKET OCH SPARA PENGAR

VÄLKOMMEN TILL ROOFIA

Roofia erbjuder kompletta lösningar för takytor med enastående resultat som håller i många år. Vi erbjuder lösningar som är skonsammare mot miljön, med fokus på att bevara och förnya det vi redan har.

 

Med över 12 000 utförda takarbeten och bra samarbetspartners har vi skapat genuina rutiner för kvalitetskontroll av varje arbetsmoment. 16 års erfarenhet säkerställer ett arbete av hög kvalitet med starka garantier.

Roofia sol logotyp

VÅRA TJÄNSTER

IMG_1853_edited.jpg
noun_Algae_2083186(1).png

ALGBEHANDLING

&

PÅVÄXTBEKÄMPNING

Får påväxt på taket att vissna och försvinna.

måla_8986_edited.jpg
noun_Airbrush_901585.png

TAKTVÄTT

TAKMÅLNING

Återger taket sin kulör, glans och skydd. Förläng livet på ditt tak.

House Icon_edited.png

UNDERHÅLL

&

EFTERBEHANDLING

Alltid ett tak fritt från påväxt med årlig efterbehandling.

Går ni i planer att montera solceller på er villa.

Kommer taket verkligen hålla lika länge som solcellsanläggningen?

Vi ser till att taket är i rätt skick inför installationen. Kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning utefter era önskemål och behov.

FÖRLÄNG TAKETS LIVSTID

Takpannans funktion är att stå emot säsongernas olika påfrestningar så som regn, snö och sol. En takpanna har från fabrik en skyddande yta. Denna slits ut med åren, och förmågan att stöta bort regn och påväxt försämras.  Ytskiktet på pannan börjar med tiden släppa. Du kan se detta genom att pannan gradvis tappar färg.

När ytskiktet försämras blir pannan mer benägen att suga åt sig fukt och påväxt får fäste. Ditt tak utsätts för större risk av frostsprängning, detta kan leda till att takpannan spricker.

 
Vi har utfört över 20 000 takbesiktningar och kan snabbt avgöra vilken behandling som är den rätta för just ditt tak. Genom rätt takunderhåll kan du förlänga livslängden väsentligt. Du kan alltså minska avtrycket på miljön samtidigt som du sparar pengar. 

 

Solceller
IMG_2549 2.jpg

RÄTT LÖSNING FÖR ERT TAK

 Kontakta oss för att få kostnadsfri besiktning och en skräddarsydd offert för just ert taks förutsättningar

VÅR VISION

"Vi vill hjälpa fler att kunna minska på deras klimatavtryck i en bransch som generellt har en påtaglig negativ inverkan på miljön.

Detta gör vi genom att erbjuda lösningar som är skonsammare mot miljön, med fokus på att bevara och förnya det vi redan har.

För att nå vårt stora mål krävs de bästa arbetsförhållandena och ett starkt team. Tillsammans gör allt vi kan för att skapa dessa förutsättningarna. 

Det är så vi bygger Roofiateamet."

Oscar Ohlander VD

2J9A7722.jpg

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

Roofia är i en expansionsfas och söker nu flera härliga nya kollegor till gänget. 
Vill du vara med och förändra byggbranschen? 

 

bottom of page