top of page
DSC_0132.JPG

Hållbarhet lönar sig
Bra för både plånbok och miljö att bevara och förnya gamla material

Lösningar för att bevara
och förnya det vi redan har

Att underhålla istället för att behöva byta ut material gynnar alla. Vi hjälper företag och bostadsrättsföreningar att öka livslängden för tak och fasader genom rätt underhåll i rätt tid. Genom skräddarsydda serviceavtal för löpande översyn och underhåll samt behandlingar av tak- och fasadytor som skyddar din fastighet undviks dyra överraskningar och förtida takomläggningar.   

4.jpg

Hur kan vi förnya skicket på er fastighet?
 
Vi kommer gärna och berättar mer om möjligheterna utifrån er fastighets förutsättningar. Roofia är specialiserade på att rengöra, måla och ytbehandla tak och fasader. Vi är även specialiserade på att hitta och åtgärda eventuella brister innan de leder till kostsamma problem. 

Kontakt Företag och Bostadsrättsföreningar.
 

Wessman.jpg

Vårt ansvar er trygghet

Arbete på tak ställer höga krav på säkerhet. Roofia har den dokumenterade kompetens som krävs för att fungera som byggarbetsmiljösamordnare för såväl planering och projektering som utförande. Vi har de försäkringar som krävs och riktiga anställningsvillkor för vår personal. Det ger trygghet för människor, fastigheter och våra kunder

roofia_stils_19.jpg
DJI_0016.JPG

Nytt superstarkt skydd för ert tak

med Roofia IsoMax takfärg 

4.jpg

Företagstjänster

Läs i vår företagsfolder om hur vi kan hjälpa både er ekonomi och vår miljö genom att bevara, förbättra och förnya tak och fasader.

bottom of page