top of page
13912_BA5.jpg

Fasadtvätt
Underhållstvätt
Tvätt inför ommålning av fasad
Ytbehandling av puts, tegel och betong
Rätt metod för din fasad

TVÄTT OCH YTBEHANDLING
AV DIN FASAD

Genom att regelbundet rengöra din fasad kan livslängden förlängas samt skapa ett estetiskt lyft.

 

Roofia erbjuder rengöring av alla typer av fasader såsom trä, puts, tegel och betong. Vi hjälper dig även med regelbunden behandling mot alger och påväxt samt impregnering av mineraliska fasader för ett enklare underhåll. Kontakta oss så kommer vi och tittar på din fasad och tillsammans tar vi fram en plan för hur den bäst kan underhållas och fortsätta skydda ditt hus.

 

RÄTT TVÄTTMETOD FÖR DIN FASAD

UNDERHÅLLSTVÄTT

En skonsam tvätt av fasaden, med mildare rengöringmedelmedel och mjuk borstning rengörs ytan och fasaden kommer få tillbaka mycket av sin ursprungsfärg och glans. 

FASADTVÄTT FÖRE OMMÅLNING

Skall du måla om ditt hus är det viktigt att fasaden är noggrant rengjord. Rengöringen är ett av de viktigaste stegen för att få ett långvarigt fint resultat. Vid målartvätt används ett starkare rengöringsmedel som även förbereder ytans vidhäftning inför målning.  

VI HJÄLPER DIG

Vi har den utrustning som krävs för att både effektivt och säkert se till att din fastighet är i bästa skick. Vi tar hand om hela processen från första besök till färdigt resultat. 

Kontakta oss så ser vi till att du får rätt underhåll av din fasad.

roofia_stils_31.jpg

ALG- OCH MÖGELRENGÖRING
AV DIN FASAD

Har du svartmögel eller alger på din fasad hjälper vi dig med rätt medel för påväxt. Är fasaden dessutom smutsig eller behöver ommålning skall den även tvättas efter påväxtbehandling, annars kan en väderutsatt fasad istället sköljas ren av vädret efter påväxtbehandlingen. Vi kan efter en kontroll hos dig ge förslag på vilka alternativ som passar din fasad bäst. Vi hjälper dig.

noun_Algae_2083186(1).png
IsoMax_Impreg2.png
  • Hämmar algpåväxt

  • Andas och påverkar inte utseendet

  • Håller vattnet ute och värmen inne

  • Energibesparande

  • Går djupt in i materialet

  • Tål att tvättas

Roofia sol logotyp

OSYNLIG, VATTENAVVISANDE YTBEHANDLING

MINERALISKA FASADER

Fasader med tegel, puts och betong kan behandlas för att hindra fukt att tränga in. 

Det både underlättar för rengöring och minimerar algpåväxt och frostsprängningar då fasaden inte längre suger åt sig fukt utan får vatten att pärla sig och rinna av.  

Behandlingen har många års hållbarhet då den tränger in på djupet och binder sig med materialet. Fasaden tål fortfarande att tvättas då det inte skapas någon film på ytan.

 

Andningsförmågan, att kunna släppa ut fukt bibehålls. Behandlingen stänger inte inne någon fukt. Den är fortsatt så kallat diffusionsöppen.

Fråga oss gärna om vår vattenavvisande behandling. Det är ett mycket prisvärt sätt att hålla fasaden i bästa skick. Det kan till och med sänka husets energiförbrukning i då huset inte längre "står ute i blöta kläder".

Roofia hembesök
Helt kostnadsfritt besök
Inspektion av din fasad 
Åtgärdsförslag och underhållsplan
Offert med fast pris och ROT-avdrag

Roofia sol logotyp
bottom of page