top of page
Fasadtvätt i göteborg

FASADTVÄTT
MED UTMÄRKT RESULTAT

GÖR DET ENKELT FÖR DIG, ANLITA ETT FASADPROFFS

RENGÖRING OCH UNDERHÅLL AV DIN FASAD

En fasad blir med tiden smutsig. Det kan yttras genom en fet yta som gör att alger och mögel enklare får fäste. Fasaden tar skada av detta och slits snabbare. Genom att regelbundet rengöra och underhålla din fasad kan livslängden förlängas samt skapa ett estetiskt lyft. 

 

 

 

 

RÄTT TVÄTTMETOD FÖR DIN FASAD

Vi erbjuder olika typer av rengöring beroende på önskemål. 

 
UNDERHÅLLSTVÄTT

En skonsam tvätt av fasaden, med rätt medel och arbetsmetoder rengörs ytan och fasaden kommer få tillbaka mycket av sin ursprungsfärg och glans. 

FASADTVÄTT FÖRE OMMÅLNING

Skall du måla om ditt hus är det viktigt att fasaden är noggrant rengjord. Anledningen till det är att rengöringen är ett av de viktigaste stegen för att få ett långvarigt fint resultat.  


Vid en sådan fasadtvätt används ett starkare och effektivare rengöringsmedel som med enkelhet förbereder fasaden inför målning. Detta genom att avlägsna sot, fett och smuts.  

Vi har den utrustning som krävs för att både effektivt och säkert se till att din fastighet är i bästa skick.
 

Vi tar hand om hela processen från första besök till färdigt resultat. 

Kontakta oss så ser vi till att du får rätt underhåll av din fasad.

HÅLL DIN FASAD FRI FRÅN PÅVÄXT

​Genom årlig rengöring ser du till att garantier fortfarande gäller. För att behålla garantier efter målning av fasaden är du oftast tvungen att underhållstvätta den en gång per år.

BOKA EN GRATIS BESIKTNING AV DIN FASAD

​För att boka kostnadsfri besiktning och offert. Lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort med förslag på en tid för hembesök. 

bottom of page