•  

     

    Om oss

    "Vi kan inte undvika faktumet att det är vi tillsammans i samhället som skapar klimatförändringarna. Vi vill skapa förutsättningarna för att kunna minska påverkan på klimatet för individens hushåll. Detta gör vi med hjälp av att erbjuda miljövänliga lösningar på en industri som i vanliga fall har en stor miljöpåverkan." 

 

En hållbar kedja av Takproffs
Roofia erbjuder ett komplett behandlingssystem för takytor, fasader samt solceller med enastående resultat som håller i många år. Med över 5 000 utförda takarbeten och bra samarbetspartners har vi skapat grundliga rutiner för kvalitetskontroll av varje arbetsmoment. Vår erfarenhet kan säkerhetsställa ett arbete av hög kvalitét samt långa garantier.

 

Visionen
Vi kan inte undvika faktumet att det är vi tillsammans i samhället som skapar klimatförändringarna. Vi vill skapa förutsättningarna för att kunna minska påverkan på klimatet för individens hushåll. Detta gör vi med hjälp av att erbjuda miljövänliga lösningar på en industri som i vanliga fall har en stor miljöpåverkan.  

 

Hållbart för framtiden
Det arbete vi utför ska inte bara hålla länge, det ska även ge minimalt avtryck på miljön. Därför har vi valt att bara arbeta med miljöcertifierade produkter och processer.

 

Kvalitet i varje steg
Vi arbetar bara med certifierade produkter som uppfyller eller överträffar de normer och standarder som krävs. Vi ställer höga krav på både oss själva och de material vi arbetar med. För att kunna leverera hög kvalitet vägrar vi kompromissa.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.