top of page
Bostadsrättförening.jpg

LÅT INTE TAKET TYNGA

FÖRENINGENS EKONOMI

Vi hjälper er att öka takets livslängd genom rätt underhåll. På så vis undviks dyra överraskningar och förtida takomläggningar.

GAMLA TAK BLIR SOM NYA

När taket förlorat sin förmåga att stöta bort fukt krävs åtgärder. Om taket har bra underlag finns dock ingen anledning att byta taket. Genom att ge takpannorna ett nytt superstarkt ytskikt kommer taket att återfå både sin vattenavvisande funktion och också se som nytt ut igen. Ytskiktet håller i många år och processen är betydligt billigare än en takomläggning.

HÅLLBARHET LÖNAR SIG

Vår takmålning är framtagen för att fastighetsägare skall kunna underhålla taket på ett klokt sätt, som är bra både för miljön och för plånboken. Att underhålla istället för att behöva byta ut material gynnar alla. En takmålning innebär att en akrylatfärg appliceras på takpannan efter en noggrann rengöring och får därmed ett helt nytt skydd som stöter bort vatten och minskar risken för att påväxt ska få fäste. 

DSC_0067.jpg

OM ROOFIA SOM LEVERANTÖR TILL ER BRF

En kedja av takproffs

Under 16 år har Roofia utfört över 12 000 takarbeten och har rutiner för kvalitetskontroll av varje arbetsmoment. Vi utbildar centralt all vår personal och kan på så sätt garantera samma höga kvalitet från alla våra enheter runt om i Sverige.

Egen produktutveckling - IsoMax 

Vi ställer höga krav på de material vi arbetar med. För att kunna leverera kvalitet och starka garantier har vi genom vårt egna varumärke IsoMax full kontroll över de färg- och behandlingssystem vi använder.

Vårt ansvar er trygghet

Arbete på tak ställer höga krav på säkerhet. Roofia har den dokumenterade kompetens som krävs för att fungera som byggarbetsmiljösamordnare för såväl planering och projektering som utförande. Vi har de försäkringar som krävs och riktiga anställningsvillkor för vår personal. Det ger trygghet för människor, fastigheter och våra kunder.

Service

Vi erbjuder bostadsrättsföreningar skräddarsydda serviceavtal där vi årligen sköter underhåll och översyn av tak och avrinning. En trygg lösning till ett fast pris. 

Se video från ett av våra utförda projekt i Kungälv strax norr om Göteborg.

Vill ni veta hur vi kan förnya skicket på er förenings tak?

Boka en kostnadsfri besiktning nedan, då kontaktar vi er och berättar mer om möjligheterna utifrån er fastighets förutsättningar.  

bottom of page